Tanker fra blokken (ved Edvardsen i Dokken)

21/06/2009

Uføretrygdet eller medlem av Taliban?

Filed under: Sosialisme — eedvardsen @ 11:25

«Våkn opp er ordet som gjelder nå! Vi ender opp i et land hvor det som gjelder er å være uføretrygdet eller medlem av Taliban! Vi trenger en regjering som tar kontroll over innvandringen og belønner de som vil og kan jobbe.

Ifølge Dagens Næringsliv skriver investor Stein Hansen dette i en mobliserings e-post for en pengeinnsamling til støtte for Frp. og Høyres valgkamp.

BMW-forhandleren Egil Stenshagen forteller at han er en del av en mobilisering av næringslivsfolk for Høyre og Frp. Og hans hovedargument er at han vil ha lavere skatt.

Det foregår med andre en mørkeblå mobilisering av penger for lavere skatt. Og e-posten fra Stein Hansen kan tyde på at for noen av «aktivistene» er også forrakt for svakhet og rasisme motiver.

SV nasjonalt får en del støtte fra LO og noen fagforbund. Dette er ikke støtte fra noen få rike enkeltpersoner, men fra noen av Norges største medlemsorganisasjoner.

Og i motsetning til de mørkeblå pengene, så er ikke forrakt for svakhet og rasisme blant LOs motiver for å gi penger.

SV har i Hordaland ambisjoner om å minst få en representant på Stortinget. Minst en som kan sørge for at klimakrisen blir tatt på alvor og at godene blir delt rettferdig. Men valgkampen kommer til å bli krevende, både på grunn av den mørkeblå mobiliseringen og fordi fylkeslaget i utgangspunktet har langt mindre kampanjepenger enn i 2005.

Er du uføretygdet, trygdet på anne måte, har etnisk minoritetsbakgrunn (det Stein Hansen kaller «medlemskap i Taliban»), lærer, sykepleier, selvstendig næringsdrivende, politi eller holder på med noe annet, og har noen kroner til overs, så er jeg sikker på at Hordaland SV gjerne tar i mot ditt bidrag.

Lenke direkte til betalingsløsningen – bruk kredittkort

Reklamer

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: